Wat is Wepadojeb?

Wepadojeb is de afkorting van Wees Paraat en Doe je Best. Wij zijn een scoutinggroep voor kinderen met een lichamelijke beperking.

Lid worden

Lijkt scouting jou ook heel leuk en wil je misschien lid worden? Kom dan een keertje bij ons kijken!

Leiding worden

Helpen met zagen, koken of kampvuur maken? Een leuke quiz of spannend kampthema bedenken? Word ook leiding!

Insigne Show - Frozen

In januari zijn de welpen begonnen aan het werken voor hun insigne show. Het thema van de show is Frozen. We zijn gestart met een koude speurtocht. Toen we alle plaatjes van Frozen gevonden hadden gingen we snel terug naar het clubhuis, waar het lekker warm was. Daar is geschilderd aan mooie decors. Later werden er heerlijke Olaf pannenkoeken gegeten.

In februari ging het thema verder. We begonnen met "het spel "spons, water, vuur". Daarna lekker eten en dan in groepjes aan het werk. Een rendier maken en een sneeuwpop. Hard werken, maar het resultaat mocht er zijn. Na het eten wilden we de film Frozen gaan kijken, maar de techniek liet ons in de steek. Rikke Tikke Tavi ging heel snel op de fiets een andere laptop halen en wij gingen ons vast uitkleden en de bedden opmaken. Zo werd het een echte pyjamaparty met film en popcorn.

Zondagmorgen hebben we hard geoefend op de show, toneel, zang én dans. Dat resulteerde in een prachtige voorstelling. Het publiek was enthousiast en alle spelers kregen een mooie roos en hun welverdiende insigne!